In de vitrine

Myglow Showcase

Hou jij net als ik van mooie, handgemaakte accessoires? Dan zijn de nieuwe Myglow-sjaals wat voor jou! Kleurrijk of juist subtiel, rijk aan borduursels en van 100% prikvrije zachte wol. Het kan voorkomen dat twee sjaals erg op elkaar lijken, maar omdat het handwerk betreft zijn ze nooit exact hetzelfde. Draag de sjaal bij je jas of als omslagdoek voor over je trui, blouse, jurk of vest. Een prachtig cadeau voor een dierbare of gewoon als fijn verwen-cadeau voor jezelf!

Voor €59,= (exclusief  verzendkosten) ben je eigenaar van zo’n prachtexemplaar. Een sjaal kopen? Stuur mij een e-mail met de naam van je favoriete sjaal (vermeld onder de foto). Kom je de sjaals liever even in het echt bekijken? Gezellig, koffie of thee staan voor je klaar. Je bent op afspraak welkom. De sjaals zijn niet verkrijgbaar in de webshop.

De Myglow sjaals zijn ook te bekijken tijdens de Myglow Klantendagen. De eerstvolgende zijn van vrijdag 9 oktober t/m maandag 12 oktober 2020. Je bent van harte welkom. Meld je hier aan voor de Klantendagen. Entree is gratis.

Bestellingen worden op chronologische volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.