WAT KOST EEN SJAAL?

De sjaals zijn € 69,= per stuk (+ € 5,25 voor eventuele verzending). Voor feestelijk inpakken + € 3,95.

BESTELLEN

Een sjaal kopen? Stuur mij een e-mail met de naam van je favoriete sjaal (vermeld onder de foto) en ik stuur je een factuur. Na betaling wordt de sjaal verzonden. Betalen per Tikkie mag ook. Per Tikkie betaald vóór 12:00 ’s middags = dezelfde werkdag verzonden.

Kom je de sjaal(s) liever eerst in het echt bekijken? Maak even een afspraak en ik zorg dat de thee of koffie klaarstaat.*momenteel niet mogelijk. Afhalen kan wel.

Bestellingen worden op chronologische volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

TIPS WANNEER JE NIET KUNT KIEZEN

Niet iedereen vindt het even makkelijk om te kiezen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Mijn tips helpen je op weg (zie onderaan deze pagina).

VERZENDEN OF OPHALEN

Na betaling wordt de sjaal verzonden of kun je deze bij me afhalen:

Je kunt kiezen voor:

  • sjaal opsturen in verzendzak (compleet: € 75,25). Feestelijk inpakken + € 3,95 (incl. doos ipv verzendzak)
  • afhalen in papieren tas (niet ingepakt): € 69  (inclusief kaart)
  • afhalen en feestelijk ingepakt in papieren tas = € 72,95 (inclusief kaart)

Wil je het pakketje rechtstreeks laten versturen naar degene aan wie je de sjaal(s) cadeau doet en wil je graag een tekst laten bijvoegen? Stuur me jouw tekst toe per e-mail en ik zorg dat deze op een leuke kaart wordt bijgevoegd bij het pakket.

Geen inspiratie voor een tekst? Stuur me de voornaam van de gelukkige ontvanger en de gelegenheid/reden voor het geven van de sjaal en ik schrijf een mooie tekst op de bijgevoegde kaart namens jou, komt helemaal goed.

RETOUR OF OMRUILEN

Dat is geen probleem. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van de sjaal(s). Zorg er wel voor dat de sjaal nog voorzien is van het kartonnen label, niet gedragen is, niet ruikt naar parfum, sigarettenlucht of andere luchtjes, vrij is van huisdierharen en onbeschadigd is. Meld je retour van tevoren aan in een e-mail aan mij en stuur me de track & trace code na verzending. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Zodra ik het pakketje heb ontvangen krijg je je aankoopbedrag van de sjaal binnen een paar dagen teruggestort op je rekening (minus de verzendkosten). Wil je graag een andere sjaal ontvangen? Zie het kopje “BESTELLEN” hierboven.

TIPS voor het kiezen van een sjaal

Een keuze maken uit de vele mooie sjaals is niet voor iedereen even makkelijk.

Om je op weg te helpen heb ik hieronder een paar tips op een rijtje gezet, gebaseerd op de kleurmethodiek van Persoonlijke Kracht waarmee ik werk (hoe de kracht van kleur jou helpt om krachtiger uit de verf te komen en zo te laten zien wie je bent, wat je kunt en zo meer te kunnen betekenen voor jezelf en anderen) . Mochten de tips je niet verder helpen, neem dan contact met me op.

 

1. wat is jouw/haar lievelingskleur? Een sjaal in iemands favoriete kleur doet het altijd goed.

en als je dit niet weet:
2. wat is jouw /haar grootste kracht of wat is/was haar werk? Dit zijn de kleurfamilies die dit uitdrukken (in de diverse nuances):
Paars: intuïtie en verbeelding (vertrouwen op je gevoel) = purper (fel roodpaars), lavendel, paars en lila
Geel: identiteit en duidelijkheid (kennis vergaren en overdragen) = geel (knal), vanillegeel, okergeel en creme
Blauw: communicatie en leiderschap (goed zijn in organiseren en communiceren) = kobalt, blauw, indigo, lichtblauw
Oranje: avontuur en plezier (nieuwe uitdagingen aangaan) = mandarijn (knaloranje), oranje, siena (bruinoranje), zalm
Bruin: Discipline en Realisatie (alles doen vanuit een plan en ook afmaken, tradities en gezin zijn het belangrijkst) – kastanjebruin, taupe,         
   chocoladebruin en camel
Turquoise: creativiteit en vernieuwing (ook persoonlijke ontwikkeling) = cyaan (hard turquoise), turquoise, petrol en mint
Roze: Liefde en Zorgzaamheid (altijd de ander voor laten gaan uit liefde en zorgzaamheid) = magenta (fel roze), roze, cerise en lichtroze
Zwart: Onafhankelijkheid en continuïteit (maar altijd dienend naar de ander) = zwart, grijs, antraciet en wit
Rood: Passie en Ambitie (gaan voor succes en resultaat) = rood (knal), bordeaux, aubergine en koraal
Groen: Harmonie en Balans (dingen doen vanuit je hart, relaties belangrijk vinden en jezelf op de tweede plaats) = groen, olijf, smaragd en lime
WEETJE
Het dragen van de kleur waar je het meest van houdt en bij je past versterkt je grootste kracht en dus je persoonlijkheid ook écht! Je voelt je zelfverzekerder en meer in balans, zodat je daadkrachtiger wordt en weer gaat vertrouwen op je eigen gevoel.
Een recent onderzoek door de Technische Universiteit van Eindhoven naar de methodiek van Persoonlijke Kracht waarmee ik werk heeft deze werking ook daadwerkelijk aangetoond. 
Wil je ook zelfverzekerd en besluitvaardig zijn en weer handelen vanuit je gevoel? Neem dan contact met me op.
DISCLAIMER
Sjaals laten verzenden of retour sturen is altijd voor eigen risico van de koper, daarom stuur ik de sjaals alleen via verzekerde verzending. Kleuren van de sjaals kunnen in werkelijkheid iets afwijken vanwege de schermcalibratie van je mobiel, tablet of computer.