Myglow Agenda

Volg en like Myglow ook op Facebook en Instagram!

Events:

 • MYGLOW Klantendagen

  in samenwerking met Het Personal Shop Event & ThoF Wassenaar

  Myglow Klantendagen van vrijdag 9 oktober t/m maandag 12 oktober 2020.

  De klantendagen worden georganiseerd in samenwerking met Het Personal Shop Event (kleding) en ThoF Wassenaar (hosting, locatie).

  Alle dames, ook niet-klanten, zijn welkom na aanmelding. I.v.m. Corona geldt er een maximum van 4 klanten per tijdsvak. Geef  je daarom nu op zodat je er in oktober bij kunt zijn, want VOL = VOL.

  Tijdens deze klanten 4-daagse:

  • kun je de nieuwe damesmode bekijken, passen en kopen van merken als Cream, Elvira, Dreamstar, Indi & Cold, NYDJ e.v.a.
  • kun je kennismaken met de kwalitatief hoogwaardige make-up van Art of Image. Ik geef je graag advies.
  • is er op vrijdagochtend 9 en zaterdagmiddag 10 oktober een workshop Oogmake-Up  (max 4 dames per workshop). Kosten € 10,00 p.p. **
  • zijn er mooie handgemaakte sieraden van glas (cadeautip!) en een ruime voorraad zachte Myglow-omslagdoeken (cadeautip 2!)
  • vertel ik je graag over Persoonlijke Kracht: de manier om kleur in te zetten als sleutel naar meer zelfvertrouwen en persoonlijk geluk

  De entree is gratis.

  ** Geef je op via de button hieronder. Doe je mee aan een workshop dan is er daarna gelegenheid om nog even lekker rond te kijken.

  Uiteraard worden de in oktober geldende richtlijnen van het RIVM in acht genomen voor jouw veiligheid.

 

De Myglow Klantendagen & Het Personal Shop Event beginnen over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Overige Workshops:

 • Kleur, Dat Ben Jij!

  Kennismakingsworkshop over de invloed van kleur op jouw uitstraling.

  Kleurrijke en gezellige workshop om de koffietafel waarin je samen met andere dames tips en adviezen deelt a.d.h.v. leerzame en leuke vragen als: welke kleuren passen het best bij mij? In mijn haar, make-up, kleding en accessoires?

  Na de workshop heb je beter zicht op bovenstaande vragen en hoor je wat kleur jou kan brengen.

  Jouw investering: € 47,00 p.p.

  Wanneer: in overleg

  Duur: ≠ 2 uur

  Aantal: 4 – 6 personen

 • Krachtig met make-up

  Hoe draagt make-up bij aan een positieve uitstraling en zelfvertrouwen?

  In deze gezellige interactieve workshop kom je a.d.h.v. leerzame vragen en antwoorden meer te weten over wat make-up kan betekenen voor je zelfvertrouwen.  Met praktische demonstraties.

  Na de workshop is er gelegenheid tot het bestellen van make-up producten. De make-up is hypo-allergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij. Te bestellen make-up is niet inbegrepen in de kosten voor de workshop.

  Jouw investering: € 47,00 p.p.

  Wanneer: in overleg

  Duur: ≠ 2 uur

  Aantal: 4 – 6 personen

 • Make-up, natuurlijk!

  In 10 stappen verzorgd en natuurlijk opgemaakt – zonder ingewikkelde technieken.

  In deze echte “doe” workshop leer je o.a. wat concealers voor je doen; hoe je je ogen optisch groter kunt laten lijken; ontdek je jouw ideale tint foundation; krijg je een tip over het kiezen van een juiste kleur lipstick, en nog veel meer.

  Na de workshop is er gelegenheid tot het bestellen van jouw favoriete make-upproducten die in de workshop zijn gebruikt. De make-up is hypo-allergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij. Te bestellen make-up is niet inbegrepen in de kosten voor de workshop.

  Jouw investering: € 42,50

  Wanneer: in overlg

  Duur: ± 2,5 uur

  Aantal: 2-4 personen

 • Eerste indruk

  Op een positieve en interactieve manier ontdek je hoe krachtig jouw eerste indruk is en kan zijn – voor 4 of 5 personen

 • Powermiddag

  In een groep met andere bijzondere vrouwen zoals jij maak je kennis met jouw grootste kracht en leer je hoe je deze kracht ( je grootste talent) zichtbaar maakt voor de buitenwereld, zodat je jouw persoonlijkheid kunt inzetten voor meer impact en persoonlijk succes – max 6 personen