Myglow Sjaals

Een sympathiek cadeau

Wat is er mooier dan je lieve moeder, zus, dochter, vriendin, schoonmoeder, nicht, lieve buurvrouw of collega symbolisch een warme omhelzing te geven? Succes verzekerd met de nieuwe collectie Myglow sjaals!

Door een speciaal procedé is iedere sjaal zacht, soepel en winddicht. De borduursels zijn met de hand aangebracht. De sjaals zijn mooi voor bij een jas en ook heel fijn als omslagdoek bij bijvoorbeeld een jurk of op een blouse.

Tip: Draag de sjaal ook eens omgeslagen met de punten naar voren, vastgezet met een riempje om je taille. Zo maak je van je outfit iets bijzonders én unieks, want niet één sjaal is hetzelfde.

De sjaals zijn € 69 per stuk. (gratis verzending)

Alle info om te bestellen vind je hier.

Je bekijkt alle beschikbare sjaals hieronder. Zie je liever productfoto’s (close-ups) van deze sjaals? Kijk in mijn Whatsapp Shop: https://wa.me/c/31612147726

“Een heerlijke, zachte en warme sjaal die steeds uitnodigt om om te slaan. Als sjieke sjaal of als stoere das. De unieke kleuren en texturen maken hem tot een eye-catcher. Ik ben er erg blij mee en hij combineert verrassend vaak met de kleuren uit de kleurenwaaier die voor mij is samengesteld.”

“Inmiddels ben ik de gelukkige bezitter van 2 sjaals. De kleuren zijn prachtig, de sjaals zijn heerlijk warm, maar niet te dik en fijn te dragen in de winter, maar ook als omslagdoek op een wat killere dag.”

“I bought a shawl in beautiful colors that has attracted attention when I have used it.”