Nu het nazomeren echt voorbij lijkt (jammer hè..) is er vast nog wel een restantje van je zomervelletje te zien, al wordt die steeds minder zichtbaar. Wil je nog wat langer nagenieten van die gezond-uitziende gebronsde kleur, dan is dit product van Art of Image wat voor jou.

Het is compactpoeder Santa Fe, een bronzing powder, die je alleen of onder je blush kunt aanbrengen. Gegarandeerd dat je nog de hele herfst en winter nagloeit!

Heb je een lichte huid? Rustig aan met de kwast! Less is more. Laat de kwast rechtopstaand “dansen” op de poeder, terwijl je de kwast steeds een beetje naar links en naar rechts draait. Zo komen alle tinten door elkaar aan je kwast te zitten. Voor het aanbrengen begin je links of rechts op je voorhoofd en draait een 3’tje langs je gezicht, dus van voorhoofd, naar wangen (net onder je jukbeenderen), terug naar je wang en langs je wang naar beneden naar de zijkant van je kin. Herhaal aan de andere kant in spiegelbeeld. Dit hoef je maar één of twee keer lichtjes te doen per kant, dan heb je al een mooi effect. Naar eigen behoefte daarna wat blush aanbrengen, ook weer niet te veel. Een subtiele kleur is echt het meest natuurlijk.

Dit product is te bestellen via de webshop op mijn site. Je investering voor deze mooie doos  is € 57,00. En inderdaad, dat is niet voor niks, maar je doet er eindeloos lang mee!

Reinig je poederkwast af en toe met anti-bacteriële zeep en daarna met kwastenreiniger. Zo voorkom je bacteriegroei in je kwast. Het oppervlak van je poeder kun je met een tissue zachtjes afwissen. Koel bewaren in je badkamerkastje is prima.