Als je fan bent van kleurrijke sjaals dan heb ik goed nieuws, want ik heb weer heel veel nieuwe! En tjonge wat lastig om één sjaal uit te zoeken als voorbeeld, niet te doen. Ik heb een stapel voor je gefotografeerd. Hoger kon de stapel niet, dan zou die zijn omgevallen. In elk geval zijn er nog héél veel meer, dus neem snel een kijkje.

 

Wist je trouwens dat mijn sjaals ook regelmatig als gezamenlijk cadeau wordt gegeven? Als vriendinnencadeau, afscheidscadeau voor een collega, vrijgezellencadeau, afijn, verzin het zelf maar. Ook een Sint-/Kersttip!

 

Als je nog niet bekend bent met deze beauty’s, kijk dan hier, daar vind je ze allemaal. Naast de buitenfoto’s die we gemaakt hebben vind je ook een extra link naar mijn Whatsapp Shop, waar je van elke sjaal nog twee extra foto’s vindt. Zo hoop ik je een goed beeld te geven van de kleuren.

 

Kom je de sjaals liever in het echt bekijken? Op vrijdag 26 november a.s. kan dat op afspraak in Wassenaar. Mail of app me, dan spreken we een tijd af.

 

Met de aankoop van een sjaal ondersteun je een gezin in India dat er twee kinderen van naar school kan laten gaan. Mooi toch!

Slechts een klein deel van alle beschikbare sjaals. Zie maar eens te kiezen!