Dit blog had ook Jouw Leven In Kleur kunnen heten.

Je kent mij waarschijnlijk van het geven van kleuranalyses en persoonlijk make-up advies. Hierbij kijk ik naar je huid-, haar- en oogkleur om er achter te komen welke kleuren het mooist staan bij je uiterlijk, jouw buitenkant.

Wat minstens zo belangrijk is zijn de kleuren van je persoonlijkheid, jouw binnenkant. Eigenlijk heel logisch toch, want jij bent geen schilletje. Het kennen en dragen van de kleuren die horen bij je persoonlijkheid versterken wie jij bent en wat jij kunt en doet als geen ander, zodat je op een bewust en een onbewust niveau laat zien wie je bent en wat je wilt.

Nu kan ik me goed voorstellen dat je dat allemaal nogal zweverig vindt klinken. Er horen kleuren bij wie ik ben? Toch ben je zelf elke dag bezig met kleur. Je bepaalt wat je aantrekt; je kiest de kleur auto waar je wat mee hebt; je hebt misschien al jaren een lievelingskleur of houdt in het algemeen van alles wat maar roze- of blauw is of een kleur gaat je opeens tegenstaan. Waarom eigenlijk?

Kleur is verweven met jouw levensloop en met herinneringen. Welke kleertjes had je vroeger aan; welke associaties krijg je bij bepaalde kleuren; welke emotie voel je bij oranje of een andere kleur. Word je er triest van of juist heel blij; grijpt een bepaalde kleur je naar de keel of trek je veel dezelfde kleur aan? Het is bijna altijd te verklaren.

De kleuren van jouw ontwikkeling lopen je hele leven met je mee. Je ontwikkelt jezelf je leven lang en gaandeweg veranderen de kleuren met je mee. Want zeg nou zelf: draag je nog steeds dezelfde kleuren als 20 jaar geleden? Ik durf te wedden dat niet alles hetzelfde is als gebleven als toen en dat er tegelijkertijd ook kleuren zijn die zijn gebleven en waar je je vertrouwd mee voelt.

Waar jij nu staat in je leven en waar je naartoe wilt (jouw wens om iets te bereiken) is heel goed meetbaar met de Persoonlijke Kracht Methodiek. En dat is super waardevol, want als je weet wie je bent, waar je goed in bent en waar je naartoe wilt kun je gerichte stappen zetten om dat doel, jouw stip op de horizon, te bereiken. Door ook letterlijk de kleuren die bij jouw unieke zelf horen aan te trekken. Zo maak je je kracht zichtbaar, voel je je ook krachtig en kun je met zelfvertrouwen leven vanuit die grootste kracht.

Ben jij er aan toe om te weten wat de kleur van jouw grootste kracht is en helder te krijgen wat jouw stip op de horizon is en hoe je daar komt?

Bel of mail me, ik hoor graag je verhaal en vertel je over de mogelijkheden.

Na het beantwoorden van 40 vragen krijg je een heus persoonlijkheidsrapport dat helemaal gaat over jou, boordevol inzichten, informatie, tips en kleur- en stijladviezen om jou verder te helpen.