Los van het feit dat er een tint geel is die jou mooi staat (écht!) draagt de kleur ook een boodschap met zich mee. Geel staat namelijk voor “identiteit” en “duidelijkheid”. Niet zo raar, want de kleur is de meest opvallende van allemaal. Wil jij vol zelfvertrouwen laten zien wie je bent en wat je wilt? Dan is geel dé kleur waarmee je die boodschap uitstraalt!

Welke geel past het meest bij jou denk je? Geel, vanille, oker of crème?

De kleurfamilie geel bestaat uit vier tinten: geel (felgeel), vanillegeel, oker en crème. Elk van die tinten staat voor een unieke drijfveer, een uniek talent. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal staan voor identiteit en duidelijkheid. Waarin ze van elkaar verschillen is de manier waarop je je talent uitvoert (“hoe”). Hoe groter je kracht (je unieke talent), met hoe minder moeite je doet waar je goed in bent. Logisch toch?

Benieuwd hoe geel met jouw persoonlijkheid is verweven en hoe dat zit met de andere 9 kleurfamilies die ook elk staan voor een unieke kracht? Krijg inzicht in wie jij bent met een persoonlijkheidstest. Neem tussen 30 mei (Hemelvaartsdag) en 10 juni (2e Pinksterdag) a.s. contact op per e-mail en ik doe je vrijblijvend een mooi aanbod!