Altijd fijn om na maanden dichte schoenen dragen die tenen weer een beetje lucht te geven. Zeker nu het kwik steeds vaker oploopt trek ik nu en dan weer slippers aan. Het soort schoen dat eigenlijk overal wel bij kan, of het nu een broek, rok of jurk is.

Zelf heb ik er een aantal. Van één zilveren paar kan ik na 10 jaar nog steeds geen afscheid nemen. Ze zijn aan de onderkant kapot, en vallen nog net niet uit elkaar. De fijnste slippers ooit die ook dit jaar weer in mijn koffer gaan en nu tot zwemslippers zijn bevorderd. Zo houden ze het hopelijk nog twee of drie zomers vol.

Heb jij nog nieuwe slippers of platte sandalen nodig? Tip bij het kiezen van een mooi model voor jouw voet: heb je een lange en/of smalle voet, kies voor een model met een horizontaal bandje over de voorvoet. Dit laat je lange of smalle voet optisch breder en korter lijken. Heb je een brede of korte voet, kies voor een model met een bandje dat in de lengterichting van je voet loopt. Zo lijkt je voet langer en smaller.

Collage gemaakt met Urstyle
Ik zweer bij slippers met een hielbandje, hóe leuk flip flops ook klinken!