Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien wordt het tijd om de zonnebril weer af te stoffen. Ik heb al een paar jaar een hele leuke, al zeg ik het zelf ;-). Een retromodel van een Belgische ontwerper, gekocht bij de opticien. Nooit eerder kocht ik zo’n dure, en ik had graag gehad dat die een stuk goedkoper was geweest, maar toen ik deze zag móest die er gewoon komen. Niet alleen past de vorm bij mijn gezicht, maar ook doet de bril denken aan de zestiger en zeventiger jaren, toen monturen lekker groot mochten zijn en vrouwen de blits maakten in hun aangesloten, korte en later zwierige en lange en altijd über-vrouwelijke kleding.

Mijn eigen zonnebril

Hoe kies je een goede zonnebril? Ik zeg: kies op vorm en op je gevoel. Past het montuur bij de vorm van jouw gezicht? Voelt de kleur fijn? Volg Myglow op Facebook en zie welke bril bij jouw gezichtsvorm past. Ik geef je er alvast één: de zonnebril voor het ovale gezicht. Heb jij een ovaal gezicht? Jij bofkont! Deze gezichtsvorm wordt gezien als de ideale gezichtsvorm met de meest ideale verhoudingen. Jou staan nagenoeg alle vormen monturen mooi!

Heb jij een andere gezichtsvorm dan ovaal? Volg mij op Facebook en ik geef je binnenkort het antwoord op welke vorm zonnebril bij jouw gezichtsvorm past!